De Voorstelling

Smaalverhaal van

Edwin Vaessen

Hele smaakverhaal

Mijn thuis smaakte naar Indisch eten, afgewisseld met Hollandse pot en op zaterdag, moedertjeszaterdagsoep. Omdat het op zaterdag altijd een zoete inval was van mensen

Mijn thuis smaakt naar een zoete inval

Stap 1 van 2

50%
 ?>

Ingezonden smaakverhalen

Mijn thuis smaakt naar...

Mijn moeder was er vaak niet en als ik mijn broertje honger hadden…

Lees meer
Mijn thuis smaakt naar...

Iedere dag, stipt om zes uur eten. Geur van gebakken boter. Geruite tafelkleden en boerenbond servies. Wat je opschept moet je opeten. Hollandse nasi, met een gebakken eitje en augurkjes, een keer per week. Wee-e lucht van bruin gekookte tuinbonen met vette spek. Kapucijners met ‘Zeeuws meisje stroop’. Gekookte aardappels, vlees, groente, appelmoes (of rabarber) …

Lees meer
Mijn thuis smaakt naar...

Altijd als ik een frikandel zie, voel ik een enorme aantrekkingskracht. Ook al ben ik al zo’n 20 jaar vegetariër. Ik was een jaar of 8 toen ik voor het eerst overwoog te stoppen met vlees. Ik zat achterop de fiets bij mijn moeder en ik vroeg haar ‘zit er vlees in een frikandel?’. Ze …

Lees meer
Mijn thuis smaakt naar...

Ik ben André 49 jaar uit zuidoost Europa. Mijn thuis smaakt mediterraans. Allemaal vers en met lekkere wijn. Ik ben een wereldburger, maar al 30 jaar woon ik in Nederland afgewisseld met Italië vanwege mijn zoon die daar woont. Een tijd waar de zussen en moeders kookten en de jongens en mannen aten. Oh maar …

Lees meer
Mijn thuis smaakt naar...

Mijn thuis smaakt naar macaroni met ham en kaas van mijn moeder. Ik heb het vaak zelf proberen te maken maar het smaakte altijd anders. Nooit zoals die van mijn moeder.

Lees meer

©© Amstel 2020

De website van Aan Tafel! gebruikt cookies voor functionele en statistische doeleinden. Bij bezoek aan de website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.